Ons team

Binnen LQA heeft iedereen zijn of haar specialiteiten, maar teamwerk en onderling overleg zorgen ervoor dat LQA goed werk kan leveren aan elke klant. We werken voor een brede groep opdrachtgevers. Grote en kleine ondernemingen, ondernemingen die hun hele bedrijf willen veranderen of bedrijven die gewoon aan hun wettelijke verplichtingen willen voldoen. We hebben veel geleerd van onze klanten in al die jaren, want ieder bedrijf heeft een ander verhaal. Daarom kunnen we nu oprecht zeggen dat we elk bedrijf goed kunnen bedienen.

Marc Louter Bedrijfsadviseur
Saskia Vogel Veilgiheidskundige

Onze missie

Wij zijn betrokken bij onze klanten,
doordat wij hun ondernemingsrisico’s beheersbaar
maken en hen hierdoor ontzorgen.

Bovenstaande is in één regel samengevat wat de missie is van LQA. Dit betekent voor de klant dat iedereen binnen LQA of die voor LQA werkzaamheden uitvoert, betrokken is bij de klant en actief meedenkt naar oplossingen om de klant te ontzorgen. Oplossingen voor alles wat de continuïteit van de onderneming (klant) in gevaar kan brengen zal worden geïnventariseert, geformuleerd en worden toegepast. De klant moet vertrouwen hebben in de beheersbaarheid van de maatregelen.

Onze visie

Binnen 5 jaar willen wij ons “ontzorgpakket” kunnen aanbieden aan onze doelgroep. Hierbij moeten onze activiteiten gebaseerd zijn op het doen verbazen van onze klanten door middel van het oplossen van hun problemen, voordat ze het zelf ontdekt hebben of er om vragen.

Wij kunnen aantonen dat werken vanuit het primaire proces de beste resultaten oplevert. Het primaire proces beschrijft alle activiteiten die worden gedaan om van een wensende klant een tevreden klant te maken. Het zogenaamde ‘spiegeleffect’ dat zo gecreëerd wordt, geeft een duidelijk inzicht in het functioneren van de organisatie. Alles onder het motto: wat gaat er goed en hoe borgen we dit, wat gaat er fout en hoe verbeteren we dit! Door uw huidige werkwijze systematisch te verbeteren komt uw organisatie op een steeds hoger niveau. Dit maakt ons systeem zeer overzichtelijk, compleet, werkbaar en op maat gemaakt.

Downloads

volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit

Lees verder….

Producten

volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit

Lees verder….

Contact

volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit

Lees verder….
tech: dodo.nl | design: studioviv.nl